vort objavljeno: 16. rujan 2012. objavljeno: 16. rujan 2012. ...molim savjet,naime temeljem ugovora o zajmu trebam upisati hipoteku u zemljišne knjige koje su trenutno u obnovi,općina Biograd na Moru, pa me interesira postoji li mogućnost upisa prava prvenstva ili mogući upis u katastar,ili nešto treće da osiguram tražbinu??? Citiraj
jauka odgovoreno: 17. rujan 2012. odgovoreno: 17. rujan 2012. ...molim savjet,naime temeljem ugovora o zajmu trebam upisati hipoteku u zemljišne knjige koje su trenutno u obnovi,općina Biograd na Moru, pa me interesira postoji li mogućnost upisa prava prvenstva ili mogući upis u katastar,ili nešto treće da osiguram tražbinu??? Nije jasno dižeš li stambeni ili neki drugi hipotekarni kredit ili samo posuđuješ od nekoga novac pa trebaš dati neko jamstvo da ćeš novac vratiti. Ako dižeš stambeni kredit, mislim da postoji neka varijanta u zemljišnim knjigama, ali sad se ne mogu sjetiti. Pogledat ću, pa ako nađem, javim ti. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.