Anci7 objavljeno: 19. rujan 2012. Dijeli objavljeno: 19. rujan 2012. Pozdrav! Kao i svi trebam savjet Maloljetnik mi je provalio u kucu i otudjio nakit i nesto gotovine. Kasnije se ustanovilo da je samo za zlatninu dobio preko 1000€ i sve skupa je okarakterizirano kao tesko kazneno djelo. Iako su mi govorili da cu biti pozvana na sud, na kraju sam dobila samo pismo u kojem mi objasnjavaju da je mali poslan u posebnu odgojnu ustanovu jer da nemisle da je daljnje procesuiranje svrhovito i da po nekom clanku imam pravo tuziti njegove roditelje za naknadu materijalne stete. Ono sto mene zanima: Sto ja sad trebam uciniti? Realno imam li sanse izvuci neku naknadu stete? I kako ce se utvrditi iznos stete ako nakita vise nema, a cijena koju je dobio za to nema veze sa stvarnom cijenom nakita (o tome koliko meni vrijedi ni necu)? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anci7 odgovoreno: 23. rujan 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2012. ajde znam da znate nesto pa pomozite mi please Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 23. rujan 2012. Dijeli odgovoreno: 23. rujan 2012. traži odvjetnika i postupi po naputku tj,tužbom od roditelja traži naknadu štete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anci7 odgovoreno: 24. rujan 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2012. Ok, a kako utvrditi iznos te stete? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.