anonimno objavljeno: 22. svibanj 2006. Dijeli objavljeno: 22. svibanj 2006. Molim savjet. Jamac sam prijateljici za nenamjenski kredit koji će ona otplaćivati još 5 godina. Kako imam namjeru i sama dignuti kredit, a čujem da su banke povezane, dakle, to što sam jamac moglo bi mi smetati pri ostvarivanju moga kredita. Može li se jamac promijeniti, napr. da prijateljica nađe drugu osobu koja bi joj postala jamac za postojeći kredit tako da mene brišu kao jamca na tome kreditu? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amos Zuljevic odgovoreno: 28. kolovoz 2014. Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2014. Molim savjet. Jamac sam prijateljici za nenamjenski kredit koji će ona otplaćivati još 5 godina. Kako imam namjeru i sama dignuti kredit, a čujem da su banke povezane, dakle, to što sam jamac moglo bi mi smetati pri ostvarivanju moga kredita. Može li se jamac promijeniti, napr. da prijateljica nađe drugu osobu koja bi joj postala jamac za postojeći kredit tako da mene brišu kao jamca na tome kreditu? Hvala Da li zna netko odgovor na ovo pitanje, imamo slican problem! Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 29. kolovoz 2014. Dijeli odgovoreno: 29. kolovoz 2014. Ako se sve strane uspiju dogovoriti (vjerovnik, dužnik, jamac i novi jamac) - problema nema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.