Jump to content

Raskid izvanbračne zajednice


makina

Preporučene objave

Poštovani,

 

Molim za pomoć:

Krajem 10.mj. 2011. god. prohodala sam s dečkom u kojeg sam se ludo zaljubila i s kojim sam bila u vezi 5 mjeseci do dana njegovog uhićenja, zbog višestrukih prijevara o kojima nisam ništa znala. To je bio šok za mene i mislila sam da je nevin priveden. Nakon 2 mjeseca istraživanja, saznala sam mnogošta što me iznenadilo, razočaralo, povrijedilo, ali i dalje sam bila zasljepljena i vjerovala pričama koje mi je prezentirao znajući da upravo njih želim čuti. Istovremeno sam prolazila bolan period prestanka radnog odnosa nakon 10 godina te kroz nemale zdravstvene probleme i nisam bila sasvim usredotočena do zadnjeg detalja na dečkove izjave i djela.

Uglavnom, da bih ga mogla posjećivati u zatvoru, rekao mi je kako moram napraviti izjavu da smo u izvanbračnoj zajednici 3 godine, da smo vezu započeli u 2.mj. 2009. te da smo živjeli u mom stanu. Nakon 3-4 tjedna premišljanja i burnog perioda na bivšem poslu, napravila sam tu izjavu i ovjerila ju kod bilježnika, s naznakom na kraju kako se potvrda odn. izjava ovjerava isključivo u svrhu posjeta zatvoreniku. Htjela sam sve osobno s njim rasčistiti što sam u hodu saznavala kucajući na sva vrata sudaca, odvjetnika, prijatelja, rodbine...jer nisam mogla prihvatiti činjenicu da sam 5 mjeseci bila slijepa i obmanjivana od strane osobe kojoj sam beskrajno i očito naivno vjerovala.

Nakon svih saznanja i nakon što me policija jučer ponovno privela na razgovor zbog nekih novih okolnosti, što je bila kap koja je prelila čašu, prekinula sam definitivno s tom osobom i zatražila da me više ne zove iz zatvora. Zadnja posjeta mu je bila početkom 8.mj. U posljednja 3 mjeseca poslala sam mu jedino pismo kao čestitku za rođendan.

 

Želim demantirati tu izjavu koju sam ovjerila kod bilježnika. Šta trebam napraviti? Da li mogu pobiti prethodnu izjavu i ovjeriti novu istinitog sadržaja za svaki slučaj? Ne bih htjela da mi banke zapljene moju imovinu i sjednu na plaću koja nema veze s tom osobom, s obzirom da smo se znali 5 mj prije njegovog zatvaranja.

Molim vas pomozite...očajna sam i prestrašena.

Isto tako bojim se i njegovih prijetnji mogućih, s obzirom da je prijetio i radio scene svim bivšim djevojkama.

Hvala unaprijed.

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija