Jump to content

Studentica po starom programu na Sveučilištu u Zadru


Prava123

Preporučene objave

Molim Vas za pomoć / savjet.

Studentica sam po starom programu Sveučilišta u Zadru (upisala studij 2003/2004 godine) i imam 1 ispit do diplome koji mi se dugo vuče.

Prošle godine u rujnu je Senat sveučilišta donio odluku da svi studenti po starom programu moraju diplomirati do 30.rujna 2012.godine.

Ostala sam trudna u 9.mjesecu prošle godine prije nego je ta odluka donesena i prva 3 mjeseca nisam mogla od mučnina (inače živim u Dubrovniku) a kasnije sam imala komplikacije u trudnoći i doktor mi je zabranio vožnju od 5 sati do Zadra.

Rodila sam sredinom lipnja 2012.godine tako da ništa od rokova u 6 mjesecu jer praktički nisam mogla ni sjedati prvih mjesec dana.

U prvom roku u 9 mjesecu mi se beba prehladila i nisam je mogla ostaviti.

Sada mi preostaje zadnji rok za ovaj posljednji ispit koji je jako opsežan, a govorka se da se neće produžiti rok za završetak studija po starom programu.

 

Molim Vas za savjet/pomoć da li ja imam nekakva prava s obzirom da cjelokupnu situaciju u prethodnoj godini dana (trudnoća/komplikacije u trudnoći i udaljenost)?

 

P.S. Znam da je u statutu sveučilišta navedeno da trudnice imaju pravo na mirovanje za vrijeme trudnoće i do 1 godine djetetova života,ali ovo je specifična situacija pa ne znam da li se to odnosi i na moj slučaj.

Zvala sam u referadu i rekli su mi da bi mogla pisati neku molbu prorektoru za nastavku i kada sam pitala kolike su šanse da mi se odobri molba, odgovor je bio i da nisu baš.

 

 

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija