Jump to content

h i t n o --- Veleučilište u požegi - ponovni upis


nickname

Preporučene objave

Poštovani, upisao sam studij Upravnog prava 2004. godine, upisan sam kao izvanredni student 15.09.2004. godine. Položio sam dana 15.04.2005. godine predmet Informatiku kod prof. Predraga Zime. Uredno sam platio školarinu. Zbog zauzetosti poslom i privatnim problemima, nisam nastavio daljnje školovanje, a kako sam sada riješio sve probleme vezane uz privatni život, želio bih nastavit daljnje obrazovanje. Molio bih Vas da mi odgovorite koji su moji daljnji postupci vezani uz nastavak školovanja.

S poštovanjem,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

S obzirom da je sad vec proslo neko vrijeme od postavljanja Vaseg pitanja vjerujem da ste rijesili svoj problem. Ali ubuduce, ovakve inf. Vam najcesce ne moze dati nitko s ovakvog foruma nego je najbolje da kontaktirate izravno referadu navedenog studija.

Kad se radi o slucajevima kao sto je Vas, studenti/bivsi studenti u pravilu dobivaju mogucnost nastavka studija tamo gdje su stali nakon sto uplate skolarinu i rijese papirologiju. Ali, svako visoko uciliste ima svoja interna pravila, mozda su se u međuvremenu dogodile i kakve promjene u programu, u svakom slucaju oni Vam mogu dati najtocniji odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija