Jump to content

Plaćanje popravka TV pod garancijom


abiba

Preporučene objave

Dakle, TV kupljen u Pevecu Quadro-radio 8 mjeseci i pokvario se. Garancija je 2 godine. Morali smo ga mi sami otpremiti na popravak u servis jer iz Peveca čekaju da se pokvare TV i ostali uređaji pa ih furaju jednom jesečno(skupo im) a nama nije. Nakon par dana TV u servisu popravljen, ponovno idemo po njega u Jankomir-benzin kroz cijeli grad itd. TV radio doma cijeli jedan dan, bravo, drugi dan slika se pojavi pa je nema.Popravak zaista uspio djelomično.Uz to postolje TV izgrebano - prije nije bilo. Zovem servis , ponovno kažu donesite Tv k nama a mi ćemo ga vam dopremiti s popravka.

Ponovno ga vozimo u Jankomir, iz servisa zovu nakon 2 dana i kažu da je TV u redu, da ne možemo dobiti TV dok ne platimo 225 kn?!

Da, mi smo nešto potpisali prilikom ostavljanja Tv-a u servisu, nešto sitno pisano ali TV je u kvaru i pod garancijom i oni sada nama tvrde da je TV u redu kao nama se vozilo TV na popravak ono svaki dan da ih gledamo tamo. Kako sada dokazati da TV nije bio u redu pa oni tako mogu u nedogled i naplaćivati zrak i ucjenjivati kupce da ne daju TV dok ne platimo 225 kn. Za mene je to krađa.Rečeno je da možemo pisati reklamaciju. Kako sada dokazati da je TV bio u kvaru i kako da dođem do svog TV? Državni inspektorat ili poslat im tržišnu inspekciju-da, ali ja hoću ispravan TV.Da li je netko imao sličnu situaciju?

Molim pomoć!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija