Jump to content

naknada s biroa nakon 11 god + 2.5 mj rada


nena_m

Preporučene objave

Muz je radio u domacoj firmi 11 godina. zadnji dan mu je bio kraj ugovora s datumom 31.5.2012. nakon cega je imao pravo na naknadu s biroa, ali posto je dobio novi posao (radi cega je i otisao sa starog) i predao sve papire, pretpostavljao je da ce (a tako mu je bilo i receno) poceti raditi odmah, tj 1.6. Dosao je na posao ali su mu rekli da mu jos nije stigao ugovor i nemoze radit dok ga ne posalju. to je trajalo 13 dana i ugovor mu ide od 13.6. do 30.9. Nakon toga mu nije produzen i on se javlja na biro radi naknade. znaci ima 11 godina staza od prije, u komadu, 13 dana izmedju poslova, i 2 ipo mj na drugom poslu. placa na oba radna mista je bila od 5500-6000 kn.

doslo mu je rjesenje da ce primati 1500 kn mj naknade za sav taj staz a ne 3 mj po 70% prosjecene place?????????? cemu onda ovih svih 11 godina rada ako ce ga zakinit za 3 mj naknade od 4000 kn??????? kazu da mu zadnji posao nije bio minimalno 3 mj i da je to radi toga?? pa ja nemogu virovat!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija