anonimno objavljeno: 24. svibanj 2006. Dijeli objavljeno: 24. svibanj 2006. Poštovani! Alergičnasam na sve i svasta(ambrozoja,prašina,trave itd.) a lijekovi su katastrofa skupia a mislim si uzeti dopunsko zdravstveno osiguranje (da li je to ok) pa Vas stoga molim da mi pomognete oko pitanja da li trošak lijekova snosi dopunsko zdravstveno osiguranje i kako uopće to napraviti s obzirom da radim u privatnoj firmi dali to riješava moj poslodavac ili ja sama i koji je put do toga da me ne setaju nepotrebno. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 24. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2006. Troškove lijekova koji su na listi lijekova HZZO pokriva dopunsko osiguranje (još uvijek). Al da ne duljim, odi na www.hzzo-net.hr pa imaš tamo detaljne informacije o svemu što te zanima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.