Jump to content

prenamjena zamljišta


dy15

Preporučene objave

da li postoji mogućnost da se oslobodim plaćanje naknade za prenamjenu zemljišta na temelju zakona o polj. zemljištu koje kaže da se oslobađa naknade pri gradnji stambenog objekta radi rješavanja stambenog pitanja, ako moja tročlana obitelj ima stan od 37 m2 (sa podrumom i balkonom). da li se smatra da imam rješeno stambeno pitanje?

 

Lp.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne tvrdim ali ja bih rekao da ne. Naime, kao jedan od razloga za oslobođenje plaćanja navodi se: "pri gradnji stambene građevine kojom se rješava stambeno pitanje razvijene građevinske bruto površine do 400 m2, ako se gradi unutar građevinskog područja",

Kod vas nije slučaj o gradnji nego o postojećoj građevini. Istina, ta površina koju vi imate je nedostajuća površina (ne znam standarde ali se sjećam da je u obnovi u ratu porušenih građevina standard bio 35m2 za jednu osobu te za svaku dodatnu osobu dodatnih 10m2. Možda bi ipak mogli nekako na tu "foru" ;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija