Mrvuljak objavljeno: 17. listopad 2012. Dijeli objavljeno: 17. listopad 2012. Bila sam na bolovanju 3 tjedna, dobila sam naknadu 1220 kn.a redovna placa je minimalac. Molim Vas da mi kazete da li sam ipak trebala dobiti vise,jer mi se ne cini da je ovo isplaceno u redu. Radim kod privatnika 15 mjeseci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 17. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2012. Tri tjedna nije cijeli mjesec, a naknada je obračunata za to vremensko razdoblje, ostali je dio plaća. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrvuljak odgovoreno: 17. listopad 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2012. Tri tjedna nije cijeli mjesec, a naknada je obračunata za to vremensko razdoblje, ostali je dio plaća. Hvala na brzini, no 1220 kn.je sve sto sam dobila,pa mi se to cini malo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.