Jump to content

poklonjen pas


tammykisa

Preporučene objave

Prilikom slijedećeg obaveznog cjepljenja protiv bjesnoće ,(sječanj,veljača) priaviti svom veterinaru psa sa vašim oib-om.Ako se radi o mješancu.Ako je čistokrvan,sa rodovnicom,trebali bi svaku promjenu i priloženim darovnim ugovorom javiti Hrvatsko kinološkom savezu,ali i to samo ako namjeravate s njim ići u dalnji uzgoj ili na izložbe.

Posljedica,koliko mi je poznato iz prakse,nema.Osim za dosadašnju vlasnicu,jer će se nju prozvati zbog ne cjepljenja psa u sječnju protiv bjesnoće,što je zakonska obaveza i zbog čega su uveli čipiranje i oib vlasnika psa,između ostalog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala, informacija je nadasve korisna, jer gospođa očito sama sa sobom ima problem. Pas je poslušan i dobar i šteta bi bila takvog kvalitetnog psa vratiti takvom vlasniku,koji pse koristi samo za prodaju štenaca. što bi se reklo za uzgoj u svoju korist. Trenutno ima koker španijelku koja se naravno oštenila, a zlatnu retrivericu je meni poklonila jer joj valjda više nije korisna. Ali nije regilirala dokumentaciju. Knjižica psa je kod mene. Da li to olakšava situaciju? U naprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija