karlita objavljeno: 20. listopad 2012. Dijeli objavljeno: 20. listopad 2012. Poštovani, dobila sam produljenje rodiljnog dopusta još godinu dana.Firma u kojoj sam radila 10 godina je pred zatvaranjem,stečaj ili nešto,kolege su na otkaznom roku... Zanima me kako mogu dobiti otpremninu s obzirom da sam na rodiljnom, a dok sam na rodiljnom ne mogu dobiti otkaz pa tako ni otpremninu(tako su mi rekli u firmi). No,kad firma propadne,od koga ću ja tražiti isplatu otpremnine i na koji način(do sada su svi radnici dobili svoje otpremnine,ali nitko nema moju situaciju) Koja su moja prava? Molim Vas za pomoć što prije! Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 21. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2012. Gašenjem firme prestaje i radni odnos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.