Jump to content

bez znanja ovršenika


glela

Preporučene objave

Molim ako mi netko može pomoći

dobila sam prijedlog za ovrhu na temelju presude općinskog suda (presudu sam dobila zajedno s prijedlogom za ovrhu-kopiju koju je FINA priložila) gdje u glavi presude je financijska agencija Zagreb (FINA) od 09.04.2009. gdje nisam bila pozvana ni na jedno ročište a naveli su u obrazloženju da ih je bilo 8, i da tijekom postupka uopće nisam osporila osnovanost tužbenog zahtjeva. te na posebnoj strani tj. 3 su štambilji općinskog suda o istovjetnosti otpravka i odluka o pravomoćnosti.

molila bi kome i kako da vratim postupak natrag na razmatranje obzirom da nisam imala pojma o ovoj presudi do 16.10.2012.

Hvala

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokušajte tražiti povrat postupka u prijašnje stanje zbog nemogućnosti Vašeg pristupa ročištima jer niste primili pozive za iste, ali šanse su Vam minimalne jer niste obavijestili sud o promjeni prebivališta pa Vam zbog toga nisu mogli uručiti pozive i obavezno. Pozovite se na to da su Vam sada uspjeli dostaviti kopiju pravomoćne presude na Vašu sadašnju adresu te da bi se odazvali i na ročišta da su Vam uručili poziv.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija