Jump to content

liječnički pregled


CheKirac

Preporučene objave

Evo jedna tema ili pitanje za one koji su upućeni više od mene.Dali je 1991 god. kad si se prijavio kao dragovoljac u ZNG ili rez.sastav MUP-a bila obaveza tih istih da provjere tvoju liječničku dokumentaciju pri ondašnjem Sekretarijatu za ONO i DSZ.Jer ima slučajeva da su ljudi bili nesposobni za JNA a za ZNG ili MUP nije nitko ni pitao dali je sposoban.Temeljem toga znači nastala je vewlika greška u proceduri.Što mislite o tome.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo jedna tema ili pitanje za one koji su upućeni više od mene.Dali je 1991 god. kad si se prijavio kao dragovoljac u ZNG ili rez.sastav MUP-a bila obaveza tih istih da provjere tvoju liječničku dokumentaciju pri ondašnjem Sekretarijatu za ONO i DSZ.

 

Nije bila takva praksa,onda se smatralo da nije ni obaveza,jedino si u slučaju da ti je falilo koji dan do 100 dana/ do 15.01.1991/ za status dragovljca, imao si na pravo na stat.dragovoljca ako si bi oslobođen od tadašnje vojno ljekarske komisija/jna/od vojne obaveze,odnosno mirnodopske ili redovne vojne obaveze i to ti je bilo zavedeno u vojnoj knjižici, a pritom da si najmanje proveo 30 dana u postrojbama MUP-a ili ZNG.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija