Jump to content

ovrha redovan student


bokiii

Preporučene objave

Poštovani, molim za pomoć. U šoku sam odkad sam saznala da sredstva redovnog studenta sa žiroračuna nisu zaštićena od ovrhe. Naime, preddiplomski sam studirala izvanredno, ostala bez posla i upisala diplomski redovno i sad šok!!! Imam ovrhu iz 2006, ne bježim od toga, ali zašto ne mogu radit preko studentskog da mi ostaje 2/3 sredstava. Postoji li ikakav način?? Npr. da mi banka izda potvrdu o broju žiroračuna i broju zaštićenog pa da mi se uplaćuje sukladno tome kao da sam u radnom odnosu?? Od čega da živim, roditelji mi ne mogu pomoć, još će me izbacit!! Ako se ispišem sa faxa opet nemam posla a ovako bi mi sve uzeli ako radim preko studentskog!! Postoji li ikakav način da mi ne uzmu sve zarađeno preko studentskog? Preklinjem za pomoć, očajna sam!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

puno, puno hvala na brzom odgovoru, međutim u Fini tvrde da sredstva redovnog studenta (znači ona koja sjedaju na žiroračun), da nije moguće dio tih sredstava prebaciti na zaštićeni. Kažu da redovni studenti i dio primanja nisu nikako zaštićeni od ovrhe. Hvala još jednom, ako imate kakav savjet bilo bi mi sve od koristi!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija