Jump to content

tužba hrt-a


tonnycro

Preporučene objave

Uglavnom dobio sam ovrhu od hrt-a zbog neplaćanja pretplate za razdoblje 2006 godine i ranije. U tom razdoblju nisam imao televiziju. Imam svjedoke koji to potvrđuju. Također imam dokaz da je osoba iz Hrt-a krivotvorila moj potpis da imam tv prijemnik od ovlaštenog stručnjaka. Ta lažna prijava mog televizora se dogodila 1994 godine. Ja imam primjer te prijave i potvrdu od vještaka da to nije moj potpis te da je to potpis iste te osobe koja je unosila podatke o meni tj. od tog inkasatora.Znači ta službena osoba hrt-a nije nikad ušla u moju kuću i krivotvorila je moj potpis kojim izjavljujem da posjedujem televizor i da se slažem da plaćam pretplatu. Zanima me jel mogu podignuti tužbu protiv hrt-a i ima li nade da pobjedim? Ako ima za koliko da ih tužim?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo još želim objasnit da sam ih mislio tužit na temelju toga što su bez mog znanja krivotvorili moj potpis i tako me stavili u evidenciju svojih pretplatnika te zbog ove muke i stresa zbog brojnih ovrha koje mi uporno šalju. Još da dodam 2007 godine sam kupio televizor za koji imam račun i potvrdu da sam ga uredno registrirao i od tada plaćam pretplatu putem trajnog naloga

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija