Jump to content

Korištenje zajedničkog dvorišta


Kvadratura kruga

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Možete li mi dati neki savjet. Naime, živim u samostalnom objektu (kućici) u malom zajedničkom dvorištu. Imam problem sa susjedom koji ima petero djece. Djeca se, naravno, igraju u dvorištu i to ne bi bilo sporno. Međutim, dvojica sinova najviše vole napucavati nogometnu loptu po cijelom dvorištu (čini mi se čak da je jednom od njih to i izbor budućeg zanimanja) - zapravo, pretvorili su to dvorište u svoje nogometno igralište. Lopta leti na sve strane (već su dva puta razbili prozor na vratima prema haustoru), lupala je meni po vratima, a i na vrata garaža koje se također nalaze u dvorištu, što stvara užasnu buku. Osim toga, jedan od dječaka ima ružnu naviku navirivanja kroz prozor u kućicu te bezrazložnog kucanja po vratima. Napominjem da u kvartu postoji i dječje igralište na koje mogu ići igrati nogomet.

Pokušala sam razgovarati s roditeljima, no oni nemaju razumijevanja, nego me čak optužuju da maltretiram djecu i da zašto ja provodim vrijeme pred kompjutorom do pola noći (???!!!) te zašto se ne poprave prozori na uličnoj zgradi (nisam predstavnik zgrade). Smatraju da je napucavanje lopte po dvorištu normalno i da ja pretjerujem. Pozvala sam i policiju i sad su, naravno, smrtno uvrijeđeni, a što se tiče policije, nisam baš sigurna da su razumjeli u čemu je stvarno problem (ili ne žele). Ostali se stanari "ne žele miješati" i "imaju svoje razloge", no oni nisu ni toliko izravno izloženi toj buci - iako znam da im smeta.

Voljela bih to riješiti bez policije. Postoji li neko mudro rješenje?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija