bate objavljeno: 27. listopad 2012. objavljeno: 27. listopad 2012. napuhao sam 1.04 kaznio me sa 3000kn i pustio me da dalje vozim,moje pravo? Citiraj
Matrix odgovoreno: 27. listopad 2012. odgovoreno: 27. listopad 2012. Postovani,na kakva prava mislite odnosno kojim postupkom ste povrijedjeni od strane policijskih sluzbenika,alkotestiranjem je utvrdjen alkohol zbog cega ste dobili sankciju,ili se zalite sto niste dobili kaznu za nastavljanje voznje poslije utvrdjenog alkohola. Pozdrav Citiraj
petpetica odgovoreno: 29. listopad 2012. odgovoreno: 29. listopad 2012. Imate pravo na pravičan prekršajni postupak koji će vam sud i omogućiti. Citiraj
bate odgovoreno: 5. studeni 2012. Autor odgovoreno: 5. studeni 2012. Ne vec u cemu je kvaka da me kazni i da vozim dalje zar nije trebao da me vodi na trijeznjenje i jos mi je rekao da vozim oprezno jer ako se sta desi da ce on biti kriv pozdrav Citiraj
Matrix odgovoreno: 5. studeni 2012. odgovoreno: 5. studeni 2012. Svrha kaznjavanja je da vise nepravite takav kao i druge prekrsaje,znaci da imate u podsvijesti kaznu koju ste platili kad budete sljedeci put imali naum upravljati vozilom pod dejstvom alkohola.Ako je vasa savjest tolika da imate primjedbu sto vam je policijski sluzbenik dozvolio daljnje upravljanje,onda ste trebali razmisliti o svemu i parkirati vozilo na prvo pogodno mjesto,do istreznjenja. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.