Jump to content

zakon o ugostiteljskoj djelatnosti


buco76

Preporučene objave

Pozvana sam kao okrivljenik na glavnu raspravu žurni postupak zbog prekršaja iz članka 48 stavak I. zakona o ugostiteljskoj djelatnosti. 2011 god. sam sa troje malodobne djece ljetovala na parceli koju smo suprug i ja kupili,platili porez na nekretnine i uknjižili se u zemljišnu knjigu. Gradnja nije dozvoljena ali smo isto kao i ostalih 300 vlasnika parcela na tom području stacionirali kamp kučicu i ljetovali na svojoj zemlji.Tog dana me legitimirao policajac i odnio moju osobnu iskaznicu koju mi je nakon 45 min. vratila turistička inspektorica.Turističku pristojbu ne možemo platiti jer kako kažu u turističkom uredu ,mjesto gdje boravimo nema adresu.Dali se i na koji način mogu izvući od kazne?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete se izvući jedino na nacin da dokazete da niste ljetovali na svojoj zemlji, jer na vasoj zemlji ocito nije dozvoljeno postavljanje kućica, šatora i sl. Ukoliko vas vec ranije nisu nalazili i upozoravali, reci te da ste upravo stigli, da niste ljetovali, da u kamp kucici imate poljoprivrednu opremu tj. spremište alata za obradu zemlje. I nemojte vise ljetovati na mjestima koja nisu za to predviđena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija