Jump to content

Dokumentacija za građevinsku dozvolu

Preporučene objave

objavljeno:

postovani

na otoku Viru sam ja i nas cca 7000 predali dokum.projekte za ishodovanje gradev.dozvole

jos davne 2004,ja sam predao 31.12 2004 godine

ali ove godine u 9mj.poslali su svima sve projekte na kucnu adresu kao nevazece i kao da nismo izvrsili nadopunu grad.i lokacijske dozvole.Ja sam otisao u njihov ured u Zadru ,a tamo se ponasaju gore nego 91 one divlje horde sa istoka

naime cekali smo vani na ulici da se gospoda pojave u 08:30 i onda nas puste u objekat gdje ima dosta mjesta za cekati ,a sto je jos gore ja sam invalid 60%na donje extremitete oi kad sam ga pitao dfali mogu uci kao invalid-uz pokaz ,gospodin je rekao da pitam ljude dal me puste prije njih -sramota drzavne uprave,a nakon ulaska pokazao sam projekte "gospodinu"nevoljko ih je ovlas pregledao i hladno rekao ne valja vam to nista i da radim nove papire za kucu na upit mene ko ce mi vratit 16000kn kaze ja sig.necu.

tutnuo mi neke papire za novi zahtjev i kaze da po tome radim novo sve da sve lijepo pise u naputku.

sad me zanima zasto nakon 8 god.oni nama vracaju papire sa svime sto se po zakonu radilo od projekti pa do statike da sad to ne vazi za novu vlas??

a i onda je cijena na Viru bila 25 kn po kubiku a sad imamo u tri zone 140, 100, 40 za stari dio domace

molim vas ako znate nekoga kome se obratit da barem spoasim papire jer ja novaca vise nemam za nove papire

hvala

odgovoreno:

Predpostavljam da imate sacuvane uplatnice za tih 16.000 kn. Ukoliko ih imate onda uz tutnute papire i Vi njih prilozite. Ne vjerujem da se tekuci racun promijenio. Medjutim, mene vise zanima zasto su projekti proglaseni nevazecim.

• 2 tjedna kasnije...
odgovoreno:

Mislim da je rok za obradu dokumenata po zakonu 30 dana od zaprimanja zahtjeva i ukoliko iz Ureda nisu imali nikave primjedbe u tih 30 dana i nisu tražili izmjenu prijekata onda vam moraju izdat tu dozvolu po onim propisima i zahtjevima. Sada je jedina caka ako su vam uvalili papir koji ste potpisali da povlačite predmet, e onda cete morat raditi ispočetka.

Ako nisu tražili izmjene, lijepo im vratite to sve i tužite ih, pro kod njihove šefice i objasnite im kako to sve stoji i nadjite u zakonu gdje piše rok od 30 dana i mislim da pise da ukoliko ne rješe u tih 30 dana da moraju izdat dozvolu po svom trošku.

Ali ponavljam, ni u ludilu ne potpisujte nikakve papire kod njih jer ce vam uvaliti da ste povukli predmet da sebe zastite

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija