maya1904 objavljeno: 29. listopad 2012. Dijeli objavljeno: 29. listopad 2012. Pozdrav, dakle moja majka želi prenijeti 1/4 svog stana meni a 1/4 stana mom bratu pa temeljem toga želimo oformiti ugovor no imam dvojbu. Kako ja dosad nisam imala nikakvu nekretninu na sebe a u budućnosti želim kupiti svoj prvi stan - kakav je ugovor bolje sklopiti: darovni ili kupoprodajni? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 29. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2012. Poštovana! S majke na djecu najbolje je sklopiti darovni ugovor , jer se u tom slučaju ne plaća porez od 5%. Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 29. listopad 2012. Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2012. Misljenja sam da je postovanoj vrlo jasno da je po pitanju troskova bolje sklopiti darovni ugovor,ali je sebi stvorila scenarij da bi u buducnosti zbog takvog ugovora,bila oporezovana pri kupnji stana tj.rjesavanju po prvi put svog stambenog pitanja.,za sto sam misljenja u vasem konkretnom slucaju nebi trebalo da bude problem. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya1904 odgovoreno: 29. listopad 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 29. listopad 2012. Zahvaljujem na pomoći! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.