omegar1954 objavljeno: 29. listopad 2012. objavljeno: 29. listopad 2012. Imam usmeni pristanak od susjeda da sam mogao graditi garažu na međi. Dobio građevinsku dozvolu i izgradio garažu i sada nakon 25 godina susjed se sjetio da mu garaza smeta. Dali cu imati problema ako nemam pismeni pristanak, bez obzira što imam građevinsku i sve je napravljeno po njoj kao i lokacijsku i tadašnji mjernik je "iskolčao" garažu. Hvala Citiraj
herostrat odgovoreno: 30. listopad 2012. odgovoreno: 30. listopad 2012. Budući da imate građevinsku dozvolu ne razumijem kakvu vrstu problema očekujete? Btw, koliko i da li se građevina mora "odmaknuti" od susjedne čestice, regulirano je Prostornim planom pa vam suglasnost susjeda ne bi puno pomogla ako takva gradnja nije u skladu s Prostornim planom. Citiraj
omegar1954 odgovoreno: 31. listopad 2012. Autor odgovoreno: 31. listopad 2012. Ako postoji lokacijska i građevinska dozvola za garažu pretpostavljam da je Prostornim planom dopušteno uz dozvolu susjeda graditi do međe ili imam krivo. Može li on mene tužiti i tražiti rušenje bez obzira što je sve legalno. Ima li kakav rok žalbe od njegove strane na građevinsku dozvolu ili je taj rok prošao prije 25 godina. Ponavljam imao sam samo usmeni pristanak za gradnju na međi. Hvala Citiraj
herostrat odgovoreno: 8. studeni 2012. odgovoreno: 8. studeni 2012. Ma nemate problema. I da ste ubiti čovjeka...prošlo je toliko vremena da vam ne može ništa Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.