Jump to content

potvrda o izgradjenosti nekretnine prije 1968.

katija3
 Dijeli

Preporučene objave

Za rekonstrukciju kuce (rusevna je) zelim izvaditi sve papire i dozvole da me netko ne bi dobronamjerno tuzio, a i izvodjaci radova traze dozvole da i idjeni projekt kako bi mogli nesmetano raditi. U katastru mi je odgovorni rekao da u knjigama stoje upisane 2 kuce (to je dvojni objekt) pa je prekrizeno i stoji upisana jedna kuca, a zatim mi je na kompjuteru otvorio katastarski plan i pokazao na ucrtani gospodarski objekat (to je bila djedina radiona cca 16 m2) i rekao to je ta ucrtana kuca i za nju mogu dobiti potvrdu koja zamjenjuje gradjevinsku. Nisam to mogla nikako prihvatiti kao objasnjanje, jer je to kuca u kojoj sam se rodila, a necijim nemarom i greskom nije ucrtana, a dobro je vidljiva i iz zraka pa sam trazila i povjesni izvadak cestice. Tamo stoji da su nekad bile dvije cestice sa dvije kuce, 1962. spojeno u jednu cesticu i vodi se kao jedna kuca, a kuce nisu graficki ucrtane. Prvi put je 16.06.1962. ucrtana gospodarska zgrada, koja nije upisana u zemljisne knjige knjige. Da li mogu na osnovu povjesnog izvatka od gospodina na katastru dobiti potvrdu da je kuca izgradjena prije 1968. iako nije ucrtana?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

Dijeli

• Napravi novi...

Važna informacija