Jump to content

Civilna služba i zaposlenje


anonimno

Preporučene objave

Teško ali moguće. Znaš da čelnik tjela u kojem služiš civilni vojni rok donosi odluku o poslovima koje ćeš tamo obavljati i da je porezna obaviještena o tvom statusu putem mirovinskog i zdravstvenog osiguranja. Pa sad, ako ti ovaj prvi neće zagorčati život, može ti porezna, recimo. ili ako uđeš u neku nebulozu s inspekcijom rada (radiš poslove koji su predviđeni za nečiji radni odnos) itd. itd.......prosudi sam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovakav je slučaj. Imam težu obiteljsku situaciju, i civilna mi je izašla u susret sa služenjem noćne u domu za odgoj i obrazovanje. Načelnica mi je rekla da mogu raditi preko ugovora o djelu, ali da moram ugovor o radu prekinuti tj dati otkaz. No poslodavac kaze da nije siguran i da će provjeriti sa pravnikom. Planiram u ponedjeljak otići do prisavlja i tražiti potvrdu od civilne da mogu raditi preko ugovora o djelu. Da li je to dovoljno za poslodavca? Radio bih isti posao na kojem sam bio do zadnjeg dana. Zelim samo zadrzati posao koji mi pomaže pogotovo sada kada mi je otac opet doživio moždani udar (broj2).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija