Jump to content

nedobivanje odeđenog radnog mjesta


mary86

Preporučene objave

Prije svega dobar dan svima, trebala bih vašu pomoću u pisanju žalbe u slučaju nedobivanja radnog mjesta- pripravnički rad, neznam kako da napišem žalbu a smatram da zaslužujem taj posao budući da sam kvalficiranija od osoba koje su primljene jer sam magistar ekonomije po struci a osobe koje su primljeni su bachelori. Budući da postoji mogućnost za primanje još radnika u radni odnos trebam podnijet žalbu kako bih moj predmet razmatrali za primanje u radni odnos.

unaprijed hvala na pomoći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

mene isto zanima jedna stvar vezano za priravnički. Javio sam se na natječaj u jednu ustanovu iz resora ministarstva kulture. Kao uvjeti su bili navedeni samo određeni fakultet (koji ja posjedujem), ne imati radnog staža u struci i biti prijavljen na zavodu. Ostao sam iznenađen nakon što me dugo nitko nije kontaktirao te sam nazvao dotičnu ustanovu i pitao za taj natječaj. Rekli su mi da su dvije osobe već zaposlene za koje su oni smatrali da su najbolji od svih pristiglih molbi. Mene zanima, kako su mogli uzeti dvije osobe bez obavljenog ijednog razgovora, smatram da sam zadovoljio navedene uvjete i da sam trebao biti pozvan na razgovor. Nisam od njih dobio nikakvu odbijenicu, nikakvu obavijest (ali pretpostavljam tko je dobio posao), da li se nekome može žaliti ili ne? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija