roki999 objavljeno: 7. studeni 2012. objavljeno: 7. studeni 2012. Vozeci se Valpovackom obilaznicom u jutarnjim satima na krizanju pod pravim kutom gdje se nalazi semafor pošao sam kroz zuto svjetlo jer nisam se mogao zaustaviti vozio sam kombi vozilo puno tereta. S lijeve pod punim kutom na parkingu robnog centra bilo je policijsko vozilo koje me je nakon 1500 m zaustavilo i reklo da sam prosao kroz crveno. Na sudu sam ja to porekao jer nisam prosao no sud to nije uvazio i dao mi kaznu od 2000 kn i mj bez vozacke dozvole , na sto sam se ja zalio visem prekrsajnom sudu u Zagreb , medutim oni su zabu odbili kao neosnovanu , napominjem da policija na tom mjestu nije mogla s sigurnoscu vidjeti koje je u tom trenutku bilo upaljeno svjetlo , i da je samnom u vozilu bio suvozac koji je tome takoder svjedocio : Dali postoji sansa kome bi se dalje zalio jel se nikako nemogu pomiriti sa tom cinjenicom , ne osjecam ni najmanje kriv. Molim nekog tko je dobro upucen da mi da odgovor ! Citiraj
petpetica odgovoreno: 7. studeni 2012. odgovoreno: 7. studeni 2012. na sto sam se ja zalio visem prekrsajnom sudu u Zagreb , medutim oni su zabu odbili kao neosnovanu Dali postoji sansa kome bi se dalje zalio jel se nikako nemogu pomiriti sa tom cinjenicom , ne osjecam ni najmanje kriv. Više nemate prava na žalbu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.