Jump to content

godisnji odmor


Brani Peric Gotong

Preporučene objave

imao bi jedno pitanje, buduci da mi je sada ispao jedan problem na radnom mjestu cistaca ulica u zagrebackom holdingu podruznica cistoca!

 

dali mi poslovoda, moze oteti i prijetiti da cemi otet godisnji odmor za ovu godinu, jer zbog zdrastvenog problema (ankoloznog spondilitisa) nisam bio u mogucnosti raditi dva mjeseca (od rujna do danasnjeg dana kada sam bio na lijecnickoj obradi, a i u bolnici na lijecenju, te sam jos narucen za krapinske toplice) i zapoceti godisnji odmor na predvideno vrijeme?

 

izuzetno se zahvaljujem na svakom konkretnom odgovoru!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ajde neka mi netko objasni molit ću lijepo. Dakle, ako radnica radi od 3. do 11. mjeseca, dakle nekih 7.mjeseci, da li stjeće pravo na puni godišnji ili razmjerni a ima ugovor na određeno. Mislim buni me to što piše da pravo na puni stječu kod prvog zaposlenje ili kod prekida dužeg od 8 dana a ona to ima, pa se opet kod razmjernog godišnjeg spominje ono da se mora raditi do kraja 6. jel ili tako nešto pa da se stekne puni.. Stvarno nikako da to saznam, kad radnik točno dobiva razmjerni a kad puni, da li zbilja svi stječu puni nakon 6 mjeseci neovisno jesu li radili prvu polovinu godine ili drugu. MOLIM POMOC!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija