Jump to content

"Zamrzavanje" stažiranja - jel moguće???


anonimno

Preporučene objave

bok, ljudi. naime, stažiram u jednoj bolnici nakon završetka srednje škole kao medicinski tehničar. No, kako planiram ove godine izaći na prijemni ispit da upišem fakultet, zanima me jel mogu ikako "zamrznuti" taj svoj staž u bolnici (Odradio sam već 6 mj) da bih mogao "uzeti" vrijeme za pripremanje prijemnog ispita? Jel postoji kakav propis koji to omogućava? Hitno mi je i hvala na odgovorima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Pokušajte se raspitati u bolnici o postojanju nekakvog Pravilnika kojim se uređuje Vaš pripravnički status, odnosno status svih pripravnika. Potražite savjet njihovog pravnika, on bi trebao biti upućen u takve stvari. Kažem, "trebao", jer mnogi pravnici koji rade izvan odvjetničke i sudske profesije nemaju doticaj s pravom ili su ga izgubili. U svakom slučaju, takav Pravilnik bi trebao postojati. A ovo o čemu Vi govorite jest "mirovanje" stažiranja, pa se probajte bazirati oko toga pojma. U svakom slučaju, ne dobijete li adekvatne informacije u bolnici u kojoj odrađujete staž, sastavite zamolbu Ravnatelju bolnice, navedite iz kojeg razloga tražite "mirovanje" radnog staža i nadajte se pozitivnom odgovoru.

To je sve što Vam mogu savjetovati.

Puno sreće! :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija