joojoj objavljeno: 12. studeni 2012. objavljeno: 12. studeni 2012. Pozdrav svima, Imam stan u prizemlju zgrade i proširio sam postojeći prozor u francuski prozor (balkonska vrata). Zgrada je dosta stara, dvorište je zatvoreno, imam suglasnost stanara. Sad sam nešto čita da se prema novom zakonu to treba legalizirat?!?! Stvarno bi mi trebala pomoć u vezi ovoga, trenutno sam nezaposlen i ne želim se dovest u situaciju da imam nekih problema jer ne bih imao od čega platiti troškove. Sve mi je to malo čudno, pa ako netko nešto zna, zahvaljujem Citiraj
Matrix odgovoreno: 12. studeni 2012. odgovoreno: 12. studeni 2012. Misljenja sam da vi takvim radovima niste izvrsili nadogradnju,dogradnju ni promjenu namjene objekta. Citiraj
joojoj odgovoreno: 12. studeni 2012. Autor odgovoreno: 12. studeni 2012. Ma da već se dosta ljudi koje sam pitao složilo da ne bih trebao imati problema, al me svejedno strah. A da bi stvar bila još gora imam samo usmeni pristanak stanara od prije 5-6 godina. U međuvremenu se dosta njih promijenilo, dobio sam novog predstavnika stanara koji pokušava glumiti šerifa i maltretira ljude okolo... Da li oni imaju kakvu zakonsku osnovu da me zezaju radi ili samo mogu podnijeti privatni tužbu? Citiraj
joojoj odgovoreno: 14. studeni 2012. Autor odgovoreno: 14. studeni 2012. Ima još netko kakav komentar na ovu temu? Stvarno mi je posve bitno da ovo riješim, da nemam kasnije problema. Unaprijed zahvaljujem. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.