Reptil objavljeno: 12. studeni 2012. objavljeno: 12. studeni 2012. Poštovani, primio sam odgovor na žalbu (kleveta) koja je nažalost nepovoljna po mene. Naveo bih 2 nelogičnosti koje me u ovom trenu izjedaju: - radi se o tome da je optuženi izjavio da mi je izgradio dvije nekretnine, a ustvari je sudjelovao u adaptaciji jednog potkrovlja. Sudac je citirao pogrešno optuženog napisavši da NIJE izgradio dvije nekretnine i da je to u procesu utvrđeno. Znači ovo je samo po sebi kontraindikatorno i potvrđuje moju zahtjev! - Sudac je donio presudu da je optuženi imao za pravo pomisliti jednu činjenicu na temelju starih dokumenata iako u dokaznom materijalu postoji napomena kako se činjenično stanje promijenilo! Obrana ovo nije ni navela kao predmet obrane, nego je isključivo sučev zaključak Sad me izjedaju te dvije činjenice i stvar da je glupa presuda još i potvrđena. Što mogu napraviti na temelju ovog gore napisanog? Puno hvala unaprijed. Citiraj
Reptil odgovoreno: 13. studeni 2012. Autor odgovoreno: 13. studeni 2012. Zar bi stvarno morao na Vrhovni sud radi toga? Jel mogu pisati Predsjednici Vijeća da razmotri još jednom? Molim Vas za pomoć Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.