nenad200 objavljeno: 14. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2012. poštovani, Molim da mi neko objasni sljedeće. zaposlenik sam na neodređeno i trenutno se nalazim na bolovanju ,prije odprolike godinu dana neki djelatnici su potpisali aneks ugovora o smanjenju plaća ,a ja i još neki nismo. pitanje je dali mi poslodavac mogao smanjiti plaću na svoju ruku bez obzira što ja nisam potpisao aneks i što mi je dalje za činiti, dali ga prijaviti inspekciji rada Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jutro1 odgovoreno: 14. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2012. Nije Vam mogao smanjiti plaću bez Vašeg potpisa anaksa. Obavezno prijaviti inspekciji rada.Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nenad200 odgovoreno: 14. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2012. Nije Vam mogao smanjiti plaću bez Vašeg potpisa anaksa. Obavezno prijaviti inspekciji rada.Sretno! hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 14. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2012. i spremi se za probleme možda i otkaz. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.