Jump to content

neodazivanje centra za soc. rad na ročište


zmodri11

Preporučene objave

Ne mogu vjerovat ali ni rječi od centra za soc. rad da se aktivno uključi u spor koji se vodi protiv moje djece (navodnao bračna stečevina). Samo se ogluše na poziv suda ili mene. Ako sam dobro shvatio zakon oni bi to morali. Hrvatska je potpisnica konvencije ujedinjenih naroda o pravima djece i uopče mi nije jasno kako netko uopče može podnijet tužbu protiv njih za suvlasništvo? Poglavito kad nasljede imovinu od svoje pok. majke.

Ako to ne mogu ja kao njihov otac kako može netko tko se predstavlja kao njihova pomajka. Kako uopče može tražit najamninu od stana koji je na njihovom imenu? Naravno da je centar dao suglasnost za iznajmljivanje? Ja sam uvjek pazio da se njihov nasljeđeni imetak poveča a vidite gdje sam sad? Hoče im uzet i nasljedstvo a kamoli što drugo.

Da li je netko upučen u prava djece? Kako da ih zaštitim? Nije mi jasna moja odvjetnica, čak mislim da nije u pravu što se zakona tiče. Kaže taj novi njihov dio što su stekli je bračna stečevina i po obiteljskom zakonu se djeli na pola? Kako to može biti istina? Kaže ništa takozvana pomajka nije trebala uložit u njihovu imovinu. Lud sam više od tih zakona.

Pomozite mi jer nebi bilo pravično da izgube imovinu koju su nasljedili. Mislim da se nemam kome obratit u ovoj državi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija