tkojemile objavljeno: 15. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2012. Hi, Sutra se vraćam sa roditeljskog dopusta. Koristio sam 4+2 dodatna mjeseca za očeve. Danas sam pozvan u firmu na kratki razgovor gdje su mi doslovno ponudili da za 1 plaću potpišem sporazumni raskid jer su oni smatrali da ja kad sam odlazio na roditeljski planiram otići i iz firme... Kad sam rekao da ne želim brzopleto odlučiti onda su mi dali papir sa napisanim "upozorenjem na nesavjesno i nepravovremeno izvršavanje preuzetih obaveza iz radnog odnosa". Taj papir ima datum na sebi današnji datum. Pošto znam da se upozorenje mora izdati najkasnije 15 dana od prekršaja, a ja sam obavijestio poslodavca o interesu da odem na roditeljski dopust desetak dana prije samog datuma odlaska te je imao vremena uručiti mi to i prije - zanima me da li to upozorenje ima vrijednost? Također - molim pokoji savjet za ovakav slučaj ako se netko susreo. Hvala unaprijed, Milan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 18. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2012. Ovo ne može biti valjan razlog za otkaz ugovora o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.