ivona1 objavljeno: 16. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2012. Lijepo bih molila nekoga ako bi mi mogao sa sigurnošću odgovoriti,da li postoji šansa da sud dodijeli skrbništvo nad četrnaestogodišnjim dijetetom ocu koji je evidentirani ovisnik,i osoba koja je osuđena za dilanje samo zato što radi i ima nekretninu,a majka je bez posla.Puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 16. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2012. Uz takve "performanse", 0.0001% ...i napomenu da nije riječ o skrbništvu, već "povjeravanju na zajednički život, (odgoj i skrb)", a pravo roditeljske skrbi imaju i majka i otac, prije i nakon toga, osim ako ih sud iste ne liši iz sasvim drugih razloga nego li je razvod braka ili prestanak postojanja izvanbračne zajednice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivona1 odgovoreno: 16. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2012. Uz takve "performanse", 0.0001%...i napomenu da nije riječ o skrbništvu, već "povjeravanju na zajednički život, (odgoj i skrb)", a pravo roditeljske skrbi imaju i majka i otac, prije i nakon toga, osim ako ih sud iste ne liši iz sasvim drugih razloga nego li je razvod braka ili prestanak postojanja izvanbračne zajednice. Puno hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mama 3 odgovoreno: 17. rujan 2014. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2014. Od nedavno sam razvedena i prije nego sam podnijela zahtjev za razvod raspitala sam se kod odvjetnika o svojim pravima. Iako sam nezaposlena dobila sam skrbnistvo nad djecom jer kako odvjetnik kaže, dijete se dodjeljuje ocu amo ako majka nije sposobna se brinuti za dijete. Znaci ili je zdravstveno nesposobna ( bolesna) ili moraju postojati dokazi da je ovisnica. Ja imam drugi problem. Sporazumnim razvodom dvije kcerke su pripale meni dok je najstarija odlucila ostati kod oca. Od razvoda, koji je zavrsen u 10 mj prosle godine do ozujka ove godine ona je ila kod njega. Tada je postepeno sve vise bila kod mene da bi zavrsilo da vise ne zeli zivjeti s ocem vec zeli zivjeti samnom i sestrama. Moje pitanje je: Kome se podnosi zahtjev za promjenu skrbnistva? Socijalnom ili na sud? I sto tocno treba stajati u zahtjevu? Hvala na pomoci! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ghandy odgovoreno: 24. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2015. Ja imam drugi problem. Sporazumnim razvodom dvije kcerke su pripale meni dok je najstarija odlucila ostati kod oca. Od razvoda, koji je zavrsen u 10 mj prosle godine do ozujka ove godine ona je ila kod njega. Tada je postepeno sve vise bila kod mene da bi zavrsilo da vise ne zeli zivjeti s ocem vec zeli zivjeti samnom i sestrama. Moje pitanje je: Kome se podnosi zahtjev za promjenu skrbnistva? Socijalnom ili na sud? I sto tocno treba stajati u zahtjevu? Hvala na pomoci! Ja sam isto pitala i nisam dobila odgovor .Imam sličan problem. Molim ako ste u međuvremenu saznali da mi kažete. Puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Promiskun odgovoreno: 31. svibanj 2016. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2016. Tužba sudu za izmjenom presude zbog izmjenjenih okolnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.