civic-r objavljeno: 16. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2012. Poštovanje, vidim da je za zapošljavanje u tijelima državne vlasti potrebno proći sigurnosnu provjeru. Budući da bih se htio prijaviti za jedan takav posao, i čeka me takva provjera, zanima me što ona sve obuhvaća, te da li ću je moći proći ako imam prometni prekršaj? radi se o vožnji pod utjecajem alkohola, 1,2 promila... Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru! Lijep pozdrav... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 2. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2012. Postovani,misljenja sam da to nece utjecati na vase zaposljavanje,odnosno provjeru. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivanus22 odgovoreno: 23. travanj 2016. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2016. Utjece li na to ako imam sudski spor za kazneno djelo krivotvorenje potpisa u indeksu, ali nisam osuden niti je jos to dokazano, ali na uvjerenju mimpise da postoji potvrdena optuznica. Treba mi sigurnosna provjera zbog upisa na fakultet jer se vjezbe odvijaju na Ministarstvu unutarnjih poslova te u Sigurnosno obavjestajnoj agenciji... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.