Jump to content

...kako dalje???


anđelak

Preporučene objave

[h=2]...kako dalje???[/h]

mrljo%2023.gif
...počet ću od početka!

moj otac je imao firmu i naravno imao je dužnike koji mu nisu platili ,pa se odlučio na sudski postupak!ali dani su išli a odvjetnik ništa konkretno nije radio !moj otac bi se čuo telefonski jer nismo bili u istom mjestu!ali kad je sve postalo sumljivo moj otac nakon tri godine zavlačenja ide u taj ured i ceka čitav dan jer su se spisi "izgubili" naravno odvjetnik je potpisao da će štetu snositi njegovo osiguranje!tada moj otac traži drugog odvjetnika i tada mu bliži član obitelji predlaže svog odvetnika. ali moj otac umire a moja majka nastavlja,kontaktirala je telefonom jer je je i taj odvjetnik iz drugog mjesta!sve je izgledalo neuvjerljivo i sumljivo!nakon toga mama umire pa sam htjela ja nastavit postupak,ali tada umire i odvjtnik!nakon svega toga zovnula sam u odvjetnički ured da bi uzela kopije ali službenica kaže da nikad nisu imali taj slučaj ! provjerila je sve moguće varijante ali bezuspješno!

pomozite... imam papirei potpise ali neznam ...kako i od kud poći?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovana,ocito da je prednik bio zrtva odvjetnicke muljaze,medjutim ono sto se moze reci da ste vi pravna sljednica vaseg oca i majke,pa se samim tim stavljate u njihov polozaj i nastavljate ishoditi vasa potrazivanja,za poduzimanje takvih radnji morace te angazovati postenog odvjetnika da stvar istjera na cistac,ali ubrzajte jer je potrazivanje dugova ograniceno rokom.

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zanima me još pošto je je tužba prema firmi nakon tri godine bila u zastari prešli smo na privatnu tužbu odvjtnikaka koji je "izgubio papire" pa me zanima da li tu može biti zastare? nisam sigurna da će me netko razumiti ali nadam se, pošto o pravnim zavrzlamama neznam ništa!molim vas pomozite !uputite me! zahvalna!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija