Jump to content

nikad prijavljen

samac

Preporučene objave

Postovani,

Bila sam u izvanbracnoj zajednici 4godine,moj partner nije bio prijavljen,zivio je kao gost u mom iznajmljenom stanu,i u nasu zajednicu nije ulozio ni kune,sve troskove sam snosila sama i u mom odsustvu je moj partner napusti moj stan i uzeo vrijedne stvari, trazila sam da mi vrati a on se poziva na prava stecena u zajednickom zivotu. Dali on ima neka prava bez obzira sto nije nista ulagao i napominjem da nije bio ni dana prijavljen niti rastavljen od bivse supruge? Sva njegova primanja,inace je umirovljenik su imali na raspolaganju ,bivsa supruga i djeca.Molim za savjet ,ja bih zeljela povratiti moje stvari,i sobzirom da nema pismeni dokoza o zajednici dali imamo pravo na neka potrazivanja ? Unaprijed zahvalna

Dijeli na drugim stranicama

Postovani,

Bila sam u izvanbracnoj zajednici 4godine,moj partner nije bio prijavljen,zivio je kao gost u mom iznajmljenom stanu,i u nasu zajednicu nije ulozio ni kune,sve troskove sam snosila sama i u mom odsustvu je moj partner napusti moj stan i uzeo vrijedne stvari, trazila sam da mi vrati a on se poziva na prava stecena u zajednickom zivotu. Dali on ima neka prava bez obzira sto nije nista ulagao i napominjem da nije bio ni dana prijavljen niti rastavljen od bivse supruge? Sva njegova primanja,inace je umirovljenik su imali na raspolaganju ,bivsa supruga i djeca.Molim za savjet ,ja bih zeljela povratiti moje stvari,i sobzirom da nema pismeni dokoza o zajednici dali imamo pravo na neka potrazivanja ? Unaprijed zahvalna

bez obzira na to što je Vaš partner imao praktički postojeći brak dok je bio u izvanbračnoj zajednici s Vama, vaša je zajednica svejedno proizvela pravne učinke (pošto je trajala dulje od 3 godine). ako je uzeo stvari koje su vaša vlastita imovina (stvari koje ste dobili prije početka zajednice s njim ili ste naslijedili ili dobili darovanjem) u tom slučaju ih nije smio uzeti. u svim ostalim slučajevima se uglavnom radi o zajedničkoj stečevini. ovo je čest problem kod takvih zajednica, jer je teško dokazati njihovo trajanje uopće, budući da se zasnivaju i raskidaju neformalno.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija