tokasi objavljeno: 17. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 17. studeni 2012. Pobijedio sam jedan spor radi nekretnine. Rjesenje je pravomocno i moj trosak koji je naveden u tom rjesenju te je za ovrhu. Protivnik zivi vani mjesta gdje se nekretnina nalazi i gdje se vodio spor. Kako mogu pokrenuti ovrhu radi troska koji mi duguje protivnik? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 17. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2012. Pravomocna presuda je vjerodostojna isprava u ovrsnom postupku.Podnesite prijedlog za ovrhu,u kojem ce te predloziti nacin ovrhe,te navesti mjesto gdje se nalaze nekretnine i pokretnine ovrsenika kao i njegovo trenutno prebivaliste. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 17. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2012. pravomoćna presuda je ovršna isprava. sud koji je donio presudu treba ovjeriti da je presuda pravomoćna i ovršna . otići u sud i tražiti ovjeru. poslije toga u finu isupuniti formular . po novo Zakonu o ovrsi fina u prvom stupnju provodi ovrhu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tokasi odgovoreno: 17. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2012. pravomoćna presuda je ovršna isprava.sud koji je donio presudu treba ovjeriti da je presuda pravomoćna i ovršna . otići u sud i tražiti ovjeru. poslije toga u finu isupuniti formular . po novo Zakonu o ovrsi fina u prvom stupnju provodi ovrhu. Dobro, to znaci ovrhu bi mogao sam pokrenuti. Nije potreban odvjetnik. Moj odvjetnik mi je rekao da se mora pokrenuti radi taj trosak novi postupak. Ja sam mu javio da se imam prvo raspitati o tome, dali je stvarno potrebno tuziti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 17. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2012. Ono sto vam je rekao odvjetnik,ja sam vam napisao.I nije to vise tuzba. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.