Jump to content

Pomoć!!!


smeagol

Preporučene objave

Zanima me dali je moguće daljna škovanja nakon 4-stupnja školovanja zanimanje elektrotehničar.

Znaći išao sam prvo za zanimanje elektroinstalater pa sam zavrsio 4 stupanj,i sad ne zanima dali je moguće upisati faks ako je, kake su prednosti a kake ne-prednosti tj. posljedice sto nisam odma išao u četvero godišnju školu.!

Hvala! :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Provjerite na stranici "Postani student" sve detalje oko toga. Ako imate svjedodžbu da ste zavrsili cetverogodisnju skolu, neovisno o nacinu, mislim da ne bi trebalo biti problema oko prijave drzavne mature. Jer, neovisno o Vasoj srednjoj skoli, Vi morate poloziti drzavnu maturu da bi upisali fakultet. Srednja skola je tu relevantna zato jer mora biti zavrsena cetverogodisnja i ocjene iz srednje skole se pribrajaju sveukupnom uspjehu na drzavnoj maturi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uz najbolju volju da Vam odgovorim mislim da ste pitali na krivom mjestu. Ovo je pravni portal, ovdje mozete dobiti odgovor na pravna pitanja ili barem ona bliska njima.

Ja usitinu ne znam koliko je tezak elektrotehnicki fakultet niti kako je koncipiran. Raspitajte se u referadi tog fakulteta (ili nekog drugog koji Vas zanima), pitajte na forumu tih fakulteta ako ih imaju ili procitajte statute i pravilnike tih fakulteta koji se nalaze na njihovim internet stranicama.

U svakom slucaju, koliko god stupnjeva kakvog god fakulteta zavrsili imate visi stupanj obrazovanja nego onaj sa srednjom skolom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija