znova108 objavljeno: 19. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 19. studeni 2012. Svima koji moraju na kotrolni pregled koji su ostvarili pravo na invalidsku mirovinu i primaju najnižu braniteljsku mirovinu među kojima sam i ja obavještavam vas da sam bio na vještačenju i da mi je priznata profesionalna nesposobnost trajno i nemoram više na kontrolni pregled tako piše u riješenju.Od novijih nalaza sam imao jedno bolničko ležanje i jednu dnevnu bolnicu i naravno redovite kontrole svaka 2-3 mjeseca.Sretno svim pravim braniteljima.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
medeni66 odgovoreno: 19. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Kolega, budući da je meni zakazan kontrolni pregled za siječanj 2013, molio bi te da mi kažeš da li su tebe zvali točno po zakazanom terminu iz prethodnog rješenja. Da li si bio kod istog vještaka na mirovinskom i što su te pitali, koji si omjer imao rat-mir? Drago mi je da su ti potvrdili za trajno. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
znova108 odgovoreno: 20. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2012. Kontrolni pregled sam trebao obaviti u 6 mjesecu 2013.Međutim ja sam predao papire da mi se prizna opća nesposobnost pa sam ranije izašao na vještačenje,nažalost nije mi priznata opća nesposobnost,a na sreću profesionalna je trajno i nemoram na kontrolni pregled.Nemam omjer rat-mir,ja sam otišao u invaslidsku civilnu mirovinu ali mi je priznata najmanja braniteljska sa profesionalnom nesposobnošću a koja iznosi 1963 kune.Naravno i dalje se liječim i obavljam kontrolne preglede i kad opet skupim papire predajem opet za viještaćenje za opću nesposobnost,a sa općom nesposobnošću mirovina je negdje oko 2450.Lijep pozdrav i sretno.... Ažurirano Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rozenica odgovoreno: 20. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2012. kaj je to nekaj novo,,taj pregled kontrolni???od kad je to i tko ide na to? prof sam od 2009 50/50 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 21. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2012. kaj je to nekaj novo,,taj pregled kontrolni???od kad je to i tko ide na to? prof sam od 2009 50/50 ako imaš kontrolni pregled piše ti u rješenju o mirovini .... ako nemaš ne piše ti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BrumBrumm odgovoreno: 21. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2012. Poštovani, Ja imam profesionalnu nesposobnost trajno i nemam nikakove zabilježbe za kontrolni pregled. pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.