Jump to content

jedno pitanje


mama1983

Preporučene objave

ovako mene zanima kome se obratit ili kome prijavit oca djeteta?otac djeteta ima svaki drrugi vikend od petka do nedelje kontakt i druženje s djetetom djete redovito odlazi.otac djeteta svaki put kad si djete vozi k sebi djete ostavlja kod svoje mame a on odlazi radit.ne provodi vrijeme s djetetom.a u rješenju piše da on mora provodit to vrijeme s djetetom a on ga ostavlja čitavo vrijeme svojoj mami,ja nebranim da se s djetetom druži njegova mama al te dane on mora provodit vrijeme s djetetom.šta napravit?postoji rješenje o nadzoru od strane centra socijalne skrbi al nadzornica ništa ne odlazi tamo kontrolirat jer nadzor je nad ocem i djetetom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Već duže vrijeme nisam komentaro niti se uključivao u ovakvu vrstu problema i rasprava, al eto ne mogu se suzdržati i napisati svoje impresije ovim postom.

 

Naime ovo je prestrašno.

 

Zamisli otac ide raditi i to vrijeme ne može provoditi sa svojim djetetom i sad bi ga kao trebalo prijavljivati zbog toga nekome. Strava i užas.

 

Čovjek vjerojatno pokušava osigurati egzistenciju sebi i osigurati sredstva koja pretpostavljam treba izdvajati u određene svrhe i sad eto, zbog toga bi mu trebalo oduzeti i ovo što mu je preostalo.......

 

Dajte se malo zamislite nad sobom i postanite barem malo bolja osoba od ovog što jeste ako ništa drugo za dobro tog djeteta.

 

I da, zatvaram ovo, nek mi "netko" ne zamjeri.......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija