ilija objavljeno: 20. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 20. studeni 2012. Postovani, Imam nekretninu u malom selcu na obroncima krndije. Bila mi je provaljena 2 puta u 3 godine, uglavnom zimi kada manje dolazim tamo. Posto imam dovoljno tehnickog znanja, odlucio sam postaviti alarm sistem domace izrade te nadzorne kamere koje ce snjimati iskljucivo unutar dvorista i kuce a biti ce upravljane open source programom. Alarm sistem ima dojavu sms-om meni na mobitel dok kamere snimaju na tvrdi citac (hard disc). Planiram staviti oznaku da je objekat pod video nadzorom. Zanjima me da li po zakonu smijem tako nesto sam sebi napraviti te dali snjimka kamere moze biti dokaz na sudu u slucaju da se nadje pocinitelj? Da li se smije snimati i zvuk? Biti cu jako zahvalan na odgovorima Ilija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lanakuku odgovoreno: 11. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2013. (uređeno) Postovani, Imam nekretninu u malom selcu na obroncima krndije. Bila mi je provaljena 2 puta u 3 godine, uglavnom zimi kada manje dolazim tamo. Posto imam dovoljno tehnickog znanja, odlucio sam postaviti alarm sistem domace izrade te nadzorne kamere koje ce snjimati iskljucivo unutar dvorista i kuce a biti ce upravljane open source programom. Alarm sistem ima dojavu sms-om meni na mobitel dok kamere snimaju na tvrdi citac (hard disc). Planiram staviti oznaku da je objekat pod video nadzorom. Zanjima me da li po zakonu smijem tako nesto sam sebi napraviti te dali snjimka kamere moze biti dokaz na sudu u slucaju da se nadje pocinitelj? Da li se smije snimati i zvuk? Biti cu jako zahvalan na odgovorima Ilija[/QUO Iz istih razloga morala sam učiniti isto,dečko mi je električar pa je htio to sam učiniti međutim ipak upravo zbog slučajnih snimki koji bi da se nešto desi bili nekakv dokaz koji se priznaje treba sve biti legitimno i firma garantira sa svojim sigurnosnim sustavima pa makar da njihov čovjek dođe jer kažu da ne valja baš to raditi sam bez obzira na znanje! editirao moderator uređeno: 1. rujan 2015. od G-man reklamiranje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Suger10 odgovoreno: 1. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2015. (uređeno) Da, @lanakuku slazem se editirao moderator uređeno: 1. rujan 2015. od G-man reklamiranje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.