Jump to content

15 obaveznih prekršajnih naloga zbog epropisnog zaustavljanja


enaena

Preporučene objave

pozdrav svima,

Dakle dobila sam na kućnu adresu prvo 7 pa 8 obaveznih prekršajnih naloga zbog toga što sam uzastopce par dana parkirala na cesti suprotno zabrani izraženoj prometnim znakom.

E sad...kazne sam dobila nakon tri mjeseca,obzirom da su me danima snimali, a se sve događalo na istom mjestu. smatram da se tu radi o čistom zlostavljanju, jer da sam prvi dan dobila kaznu na brisače, više tamo ne bi zaustavila vozilo, naime uloga kazne ima i upozoravajuću a ne samo reketarsku ulogu.

molim vas da mi pomognete pravnim jezikom sastaviti prigovor. kao prvo zanima me kao objedinit sve prigovore u jedan da se ne bi morala na sudu pojavljivati mjesecima, a kao drugo objasnit da samm voljna platit prvu kaznu a da su preostale kazne (uručene istovremeno) protivne osnovnim ljudskim pravima, služe zastrašivanju, dokaz su njihovog nemara (ako ja moram platit kaznu , zašto ju ne uručujuu promptno).

Imam rok za dostaviti prigovore Odjelu prometnog redarstva u Zagrebu.

unapred se zahvaljujem na savjetima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pišite na sve prigovor, jedan jedinstveni samo mjenjajte broj kazni.

 

Navedite da je uručenje prekršajnog naloga bili tog-i-tog dana, da ste tek tada saznali da ste u prekršaju i da sud sve te kazne (navedite brojeve) sjedini u jednu kaznu kao produženo prekršajno djelo.

 

To može upaliti.

 

Znam primjer jednog slavonca koji je na moru vozio neregistrirani skuter, u sezoni je sakupio oko stotinjak kazni po 2.000 kuna, sud je odlučio da se radi o produženom prekršajnom djelu i kaznio ga ukupnom kaznom od 2.000 kuna.

 

Dalje navedite da od dana kada ste doznali da ste bili u prekršaju više tu ne parkirate.

 

Prigovore pišite u smirenom tonu, ovaj način pisanja kako ste ovdje započeli zaboravite, jer sud samo čeka takve i redovito ih pokažnjavaju bez ikakvih olaktnih okolnosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija