luna 31000 objavljeno: 22. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 22. studeni 2012. Pozdrav! Imam pitanje,,pa ako netko ima volje molila bih da mi odgovori..U srijedu imam zadnje ročište rastave braka..Ne radim zadnje 3 godine,,,nemam pokretnine ni nekretnine,,na burzi rada sam,, Živim u stanu prijateljice ustupila mi ga je,,da ne budem na ulici,,prijavila sam prebivalište na god dana na toj adresi,uglavnom nemam nikakvih sredstava za život...E sad zanima me,,,imam li pravo na socijalnu pomoč,,pomoč za neke režije i možda pravo na neku jednokratnu pomoč!!Hvala,,,ako mi netko odgovori bit ču mu zahvalna do neba! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 23. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2012. To ćeš najprije saznati ukoliko podneseš zahtjev Centru, al eto ako se mene pita najvjerojatnije bi trebala bi imati to pravo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.