lala22 objavljeno: 22. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 22. studeni 2012. Neznam dali je ova tema vec otvarana...sigurno je...no lakse mi je pitati nego zujati po forumu... Ovako...buduci suprug je trenutno na odsluzenju kazne u remetincu u trajanju od mjesec dana... Prvo pitanje glasi ... Kolika su moja prava kao nevjencane supruge..zivimo u vanbracnoj zajednici...dali imam pravo ga posjetit i kakva je procedura vezana uz takav slucaj kao moj?!! Drugo pitanje glasi... Dali se kazna moze smanjiti s obzirom da sam pri kraju trudnoce i termin mi je prije njegova izlaska...znaci dali na osnovu toga putem odvjetnika mozemo smanjiti kaznu...uzevsi u obzir to da sam nevjencana trudna supruga?! Hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dzoko odgovoreno: 17. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2013. Neznam dali je ova tema vec otvarana...sigurno je...no lakse mi je pitati nego zujati po forumu... Ovako...buduci suprug je trenutno na odsluzenju kazne u remetincu u trajanju od mjesec dana... Prvo pitanje glasi ... Kolika su moja prava kao nevjencane supruge..zivimo u vanbracnoj zajednici...dali imam pravo ga posjetit i kakva je procedura vezana uz takav slucaj kao moj?!! Drugo pitanje glasi... Dali se kazna moze smanjiti s obzirom da sam pri kraju trudnoce i termin mi je prije njegova izlaska...znaci dali na osnovu toga putem odvjetnika mozemo smanjiti kaznu...uzevsi u obzir to da sam nevjencana trudna supruga?! Hvala... ovako moje osobno iskustvo.dokaz o izvanbracnoj zajednici vam je ako ste prijavljeni na istoj adresi i ako zivite vise od 3 godine skupa.medutim nemora ni to biti ukoliko vam to ne odobre on mora pisati da vas odobre kao trecu osobu tada cete imati pravo na jenomjesecnu posjetu. ako vas odobre kao izvanbracnu suprugu onda imate normalna prava kao supruga 2 posjete plus bracna.za smajenje kazne to sve jedino preko odvjetnika mozete rijesavat jer osobno vam nece apsolutno nista uvaziti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.