anonimno objavljeno: 30. svibanj 2006. Dijeli objavljeno: 30. svibanj 2006. Ukratko, moja je baka zasticeni najmoprimac, ja sam od rodjenja navedena kao clan domacinstva (moj muz i djeca nisu).Zanima me kad baka umre, da li ja nasljedjujem prava i obveze zasticenog najmoprimca? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 30. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2006. Zakon o najmu stanova Članak 38. (1) U slučaju smrti zaštićenog najmoprimca ili kada zaštićeni najmoprimac napusti stan, prava i dužnosti zaštićenog najmoprimca iz ugovora o najmu prelaze na osobu navedenu u ugovoru o najmu stana, ovisno o sporazumu tih osoba. (2) U slučaju spora, najmoprimca će odrediti najmodavac. (3) Osoba iz stavka 1. ovoga članka dužna je od najmodavca u roku od 60 dana od dana nastale promjene zatražiti sklapanje ugovora o najmu. (4) Najmodavac je dužan s osobom iz stavka 1. ovoga članka sklopiti ugovor o najmu stana na neodređeno vrijeme, s pravima i obvezama zaštićenog najmoprimca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 30. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2006. Tako sam i mislila, zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 31. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2006. Kako te nije sram...Sigurno ne zivis u tom stanu, a zelis se uvaliti vlasnicima kad ti baka umre...Poznati su mi takvi koji u stanovima vrijednim par stotitna tisuca eura zive za 100 kuna, a apsolutno nista ne ulazu?!?!? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.