eliopisak objavljeno: 23. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2012. Pokrenuo sam razvod braka.Obavljeno posredovanje i Centar.Pozvani na drugo i oboje primili pozive.Šta se dešava ako se supruga neodazove i kakve su posljedice? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luna 31000 odgovoreno: 23. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2012. Pokrenuo sam razvod braka.Obavljeno posredovanje i Centar.Pozvani na drugo i oboje primili pozive.Šta se dešava ako se supruga neodazove i kakve su posljedice? pozdrav! Moj se suprug nije ukazao na drugo ročište,,pa je sutkonja zakazala novo za dva tjedna,,ali je uz poslan poziv izrićito tražila da stupim u kontakt s njim i da mu javim,,,, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luna 31000 odgovoreno: 23. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 23. studeni 2012. a glede posljedica,,,nije ništa rekla,,,bar meni,,,e sad,,,vidjet će se u srijedu ako se gospodin ukaže! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
eliopisak odgovoreno: 25. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2012. srettno u srijedu i napišite kako je prošlo (može i na pp) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.