traviata objavljeno: 23. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2012. Molim Vas za pomoč. Naime imam kuću koja je gradjena u dvije faze, stari dio kuce je o.k. jer ima vise od stotinu godina. Novi dio kuce prilozen je vlasničkom listu bez priložene uporabne dozvole. U velikom katastarskom planu je ucratan stari kao i novi dio kuce, medjutim nema ga ucrtanog na geoportalu i službenici u katastru su mi rekli da nemogu naci skice. Cudno jer prijasni vlasnik, od kojeg sam kupila kucu ucrtao je 1995 , dokumente mi nije predao a u medjuvremenu umro, sto da radim da izbjegnem geodeta jer ako je kuca ucrtana u skici mog mjesta trebala bi biti legalna, ustvari po meni treba srediti sam o uporabnu dozvolu, uh sto sam se raspisala ali meni u zivotu puno znaci 4-5000 kn koje bih mogla izbjegnuti davajuci geodetu ukoliko je vec objekt ucrtan, kako dalje ,hvala na odgovoru )) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.