loko.zup objavljeno: 23. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2012. molio bih ako mi netko može pomoći odgovorom na moj problem. Na bolovanju sam od 21.05 2012-za sada 30.11.2012 i vjerovatno i dalje pa me zanima pošto nisam ispunjavao uvjet neprekidnog radnog staža od 12.mj ili 18.mj u 2 godine dobivam minimalac od HZZO-a 831,50 kn za prvih 6 mjeseci bolovanja . Dakle zanima me sad poslje tih 6 mjeseci dali ću dobivati i dalje minimalac ili idem na 70-80 % osnovice ili državnog prosjeka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 24. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2012. Izgleda da i dalje ide minimimalna naknada, jer prije dana nastanka slučaja na osnovi kojeg se stječe pravo na naknadu nisi imao taj uvjet staža. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.